برگزاری مراسم گردهمایی دانش‌آموختگان و اختتامیه کنفرانس پایان‌نامه

۲۶ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۰:۱۸ کد : ۴۵۶۸ اخبار و رویدادها
برگزاری مراسم گردهمایی دانش‌آموختگان و اختتامیه کنفرانس پایان‌نامه

مراسم گردهمایی دانش‌آموختگان دانشکده مهندسی برق و اختتامیه نخستین کنفرانس پایان‌نامه در روز بیست و ششم بهمن ماه برگزار گردید. دکتر سعید قاضی مغربی رئیس واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، در پنجمین گردهمایی فارغ التحصیلان واحد یادگار امام (ره) شهرری، در سالن خوارزمی  دانشگاه بیان کرد: «این پنجمین گردهمایی فارغ‌التحصیلان است و قبل از آن گردهمایی گروه‌های تاریخ، شیمی، نساجی و جغرافیا به بهترین نحو برگزار شد و امیدوارم تا بهار سال آینده کانون فارغ‌التحصیلان تشکیل شود و امروز دانشگاه ما آکادمیک نیست و به سمت دانشگاه حل مسأله می‌رود».

دکتر قاضی مغربی گفت: «از شما فارغ‌التحصیلان انتظار داریم بقیه دانشجویان را به سمت پروژه‌های کاربردی راهنمایی کنید و ارتباط خود را با دانشگاه ادامه دهید چرا که تعامل با دانشجویان امید در آنان را افزایش می‌دهد». وی هدف از تشکیل و برگزاری این گردهمایی را ارتباط افراد با یکدیگر، تعامل و انتقال تجارب، کمک به کارآموزی دانشجویان، ارتباط دانشگاه با سازمان در اجرای پروژه‌ها و قدردانی از استادان هر رشته عنوان کرد و افزود: «تلاش مجموعه واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری تبدیل شدن به یک دانشگاه مطرح است».

دکتر امیر احمری نژاد دبیر گردهمایی و رئیس دانشکده مهندسی برق با بیان هدف برگزاری این دوره که تحکیم روابط دوستانه دانشگاهی، تبادل اطلاعات علمی و فرهنگی، ارتقای سطح بژوهش، ارائه برخی تسهیلات دانش‌آموختگان، ضرورت پژوهش، بهره‌مندی از امکانات و آشنایی با وضعیت دانشگاه است، خاطرنشان کرد: «بسیاری از دانشجویان رشته برق هم اکنون در مراکز علمی و بژوهشی مثل راه‌آهن، رجا، وزارت دفاع، شرکت رند مشغول کار و فعالیت هستند».

در ادامه این گردهمایی دکتر علی شجاعی، معاون تحقیق و توسعه سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نزاجا ارتباط دانشگاه با صنعت دفاعی کشور را مهم‌ترین اصل در دانشجویان رشته برق دانست و بیان کرد: «هدف گذار از نسل دوم و سوم به نسل حل مسأله و محصول محور است». وی با بیان تأکید بر جنبش علمی و تحقیقاتی، صنعت دفاع را بزرگترین مجموعه تحقیقاتی و پژوهش محور دانست و افزود: «نتایج تحقیقات نظری باید به یک محصول مورد نیاز و اثربخش برای جامعه تبدیل شود».

در پایان این مراسم پیشکسوتان دانشکده برق به سخنرانی و بیان خاطرات پرداختند و از خانواده‌های شهدای مدافع حرم و شهدای جنگ تحمیلی دانشکده برق و همچنین از کارآفرینان این گروه قدردانی و تجلیل شد. در این مراسم مهندس قرایی بنیانگذار رشته برق، پیشکسوتان و استادان دانشکده، فارغ‌التحصیلان و دانشجویان این رشته حضور داشتند. همزمان با مراسم گردهمایی دانش‌آموختگان، مراسم اختتامیه نخستین کنفرانس پایان‌نامه نیز برگزار گردید و پایان‌نامه‌های برتر معرفی شدند.

نظر شما :