برای اولین بار در سطح دانشگاه‌های آزاد اسلامی

۲۰ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۰ کد : ۴۴۹۱ اخبار و رویدادها

دانشکده مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهرری، برای اولین بار در مجموعه‌ دانشگاه­ های آزاد اسلامی کشور، در نظر دارد کنفرانسی از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی این دانشکده را به صورت تخصصی برگزار کند. این کنفرانس با هدف ارتقاء دستاوردهای پژوهشی دانشکده مهندسی برق، ارائه متمرکز آن به عموم دانشجویان و فعالان صنعت و با حضور تمامی افراد مشتاق آشنایی با حوزه‌های پژوهشی دانشکده برگزار می­‌گردد.

هدف اصلی از برگزاری این کنفرانس، بالابردن سطح کیفی یافته­‌های پژوهشی و اطلاع‌­رسانی فراگیر است. از مزایای برگزاری این کنفرانس می‌توان به امکان ارائه بهتر، جامع‌تر و با جهت­‌دهی مناسبتر این دست­آوردها اشاره کرد.

جلسات دفاع از شاخص­‌های اصلی در معرفی سطح کیفی و پژوهشی دانشکده چه از دیدگاه علمی و چه از منظر تربیت نیروی متخصص و کارآمد در سطح تحصیلات تکمیلی می‌باشد. با توجه به اینکه اکنون دانشگاه‌ها در گذار از نسل دوم به سوم (تولید نیروی کارآفرین) هستند، مهمترین امر، جهت­‌دهی هدفمند دانشکده در این خصوص می‌باشد. بنابراین برگزاری چنین کنفرانسی میتواند ضمن افزایش ظرفیت نوآوری و ایجاد محیطی مناسب در رشد و بهره­‌وری فضای پژوهشی،  عامل همفکری اعضای هیأت علمی دانشکده و فعالان صنعتی شده که به نوبه خود سبب ایجاد تغییرات نوین در تعریف پایاننامه‌­ها و نیز طرح‌های پژوهشی در راستای حرکت دانشگاه در مسیر تولید نیروی انسانی کارآفرین خواهد شد.

کنفرانس پایان‌نامه در دانشگاههای معتبر دنیا دارای سابقه‌ای طولانی است. از جمله؛ دانشگاه‌های معتبری چون هاروارد، مریلند آمریکا و تورنتو کانادا.

اولین دوره دفاع متمرکز از پایان نامه‌های کارشناسی ارشد در ایران، در شهریور ۱۳۹۶ در دانشکده مهندسی برق دانشگاه تهران برگزار شده است. برگزاری این کنفرانس برای بار دوم در کشور و برای بار اول در سطح دانشگاه آزاد اسلامی، در واحد یادگار امام شهرری در ۲۴-۲۶ بهمن‌ماه ۱۳۹۶ برگزار می‌گردد.

با توجه به حرکت دانشگاه از نسل دوم به سمت دانشگاه نسل سوم و دانشگاه حل مسئله و کارآفرین و نیز معرفی این واحد دانشگاهی به عنوان قطب علمی شبکه‌های ارتباطی و حمل و نقل، ضروری است که جهت‌گیری پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی نیز در این راستا صورت پذیرد که برگزاری چنین کنفرانس‌هایی می‌تواند نقش بسزایی در این امر ایفا نماید.

( ۱۳ )