مصاحبه رئیس واحد با شبکه خبر: حل مشکلات ترافیکی

۰۸ دی ۱۳۹۶ | ۱۸:۴۴ کد : ۴۳۰۷ اخبار و رویدادها
مصاحبه رئیس واحد با شبکه خبر: حل مشکلات ترافیکی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، دکتر قاضی مغربی اظهار داشتند: دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری به عنوان قطب حمل و نقل و ترافیک در دانشگاه‌های آزاد استان تهران پذیرفته شد. رئیس این واحد دانشگاهی افزودند: بحث‌های جدی را در این موضوع شروع کردیم که موضوعات مختلف در این حوزه شناخته شده، ارتباط جدی با صنعت مرتبط را برقرار کردیم و نیاز کشور در این حوزه درحال بررسی و شناسایی می‌باشد.
وی گفت: به دنبال این هستیم که شرکت‌ها و مؤسساتی که درحوزه حمل و نقل و ترافیک در کشور فعالیت می‌کنند، دفتری را به عنوان دفتر فعالیتی در دانشگاه برای آنها تأسیس کنیم تا ارتباط دانشجویان با این مؤسسات برقرار شود.
دکتر قاضی مغربی افزودند: این شرکت‌ها و مؤسسات باید بتوانند نیاز خودشان را به دانشگاه انتقال دهند و در نهایت دانشگاه بتواند نیاز این شرکت‌ها و مؤسسات را برطرف نماید.

لینک خبر

( ۲ )